Scroll to top

SERP Features

Ce sunt elementele SERP?

Elementele SERP (Search Engine Results Page features) sunt elemente speciale sau adăugate în paginile de rezultate a căutării (SERP) care oferă informații suplimentare și opțiuni de interacțiune pentru utilizatori. Aceste caracteristici extind formatul tradițional al listei de rezultate și pot include diverse elemente și funcționalități pentru a răspunde mai bine nevoilor utilizatorilor în cadrul SERP-ului. SERP features pot varia în funcție de motorul de căutare și de țară/regiune.

Câteva exemple comune de SERP features sunt Knowledge Panels, People Also Ask, Knowledge Card, Thumbnail, Local Packs, Image Packs, Video, Tweets Box, Shopping Results, Featured Snippet, Top Stories.

Acestea sunt doar câteva exemple de SERP features, dar există și altele, cum ar fi site-uri înrudite, rezultate de căutare locală extinsă, rezultate de căutare de imagini similare și multe altele.

De ce sunt importante elementele SERP?

SERP features au scopul de a oferi utilizatorilor mai multe informații relevante și opțiuni de interacțiune direct în SERP, fără a fi nevoie să acceseze site-urile web. Ele pot influența vizibilitatea și traficul organic al site-urilor web, precum și comportamentul utilizatorilor în rezultatele căutărilor.

Related posts