Scroll to top

SEO Tehnic

Ce este SEO Tehnic?

SEO tehnic presupune diferite metode necesare pentru a optimiza un website sau pentru a face schimbări tehnice, metode care nu au legătură cu interfața, design-ul sau conținutul site-ului.
Acest concept include toate optimizările care se pot face fără a modifica niciun element al conținutului vizibil al unui website, acestea fiind două părți total distincte a oricărui site.

Prin SEO tehnic putem înțelege acțiuni blocarea anumitor pagini din robots.txt, setarea unor marcaje canonice sau implementarea unor atribute no-index pe paginile pe care nu dorim să le indexăm.

De ce este important SEO tehnic?

Deși ai putea crede că schimbările “invizibile” nu au cum să fie atât de importante ca cele ale conținutului, sau a altor elemente sesizabile a unei pagini web, ele sunt uneori chiar mai importante decât ce se vede cu ochiul liber. Aceste schimbări permit motoarelor de căutare să găsească pagina, să îi înțeleagă conținutul și să o ofere ca rezultat pentru căutările corespunzătoare.

Acest aspect ajută paginile site-ului să ajungă mai sus în ranking-urile Google, fapt ce face ca publicul potrivit să ajungă pe site .

Related posts