Scroll to top

Schema.org Local Business

Ce este un marcaj Schema.org de afacere locală?

Marcajul Schema.org local business este un tip de marcaj utilizat în cadrul paginilor web pentru a oferi informații clare și structurate despre o afacere locală. Acest marcaj permite motoarelor de căutare să înțeleagă și să interpreteze mai bine informațiile legate de o afacere locală și să le afișeze în mod corespunzător în rezultatele căutărilor.

Prin implementarea Local Business Schema, puteți furniza informații esențiale despre o afacere locală, cum ar fi numele, adresa sa, numărul de telefon, programul de lucru, categorie de afaceri, recenziile clienților și alte detalii relevante. Aceste informații pot fi afișate într-un mod structurat și vizibil în rezultatele căutării, în cadrul panourilor de informații sau în alte formate speciale.

Pentru a implementa Local Business Schema, este necesar să adăugați codul JSON în codul sursă al paginilor web corespunzătoare sau să utilizați instrumente speciale pentru a genera codul schema potrivit.

Utilizarea Local Business Schema poate contribui la îmbunătățirea vizibilității și ranking-ului unei afaceri locale în rezultatele căutărilor și la oferirea unei experiențe mai bune utilizatorilor care caută informații despre afacerea dvs.

Related posts