Scroll to top

Pagini YMYL

Ce sunt paginile YMYL?

Paginile YMYL (Your Money or Your Life) sunt un concept utilizat în ghidurile de evaluare a calității Google. Acestea se referă la pagini web care pot influența în mod semnificativ starea utilizatorilor. Termenul „Your Money or Your Life” reflectă impactul pe care aceste pagini le pot avea asupra vieții și bunăstării financiare a utilizatorilor.

 

Exemple de pagini YMYL pot include, dar nu se limitează la:

1. Pagini de sănătate: Pagini care oferă informații despre boli, tratamente, medicamente sau sfaturi medicale.

2. Pagini financiare: Pagini care oferă informații despre investiții, asigurări, împrumuturi, taxe și alte aspecte legate de finanțe personale.

3. Pagini juridice: Pagini care furnizează informații despre probleme de natură legală, procese, sfaturi juridice și alte aspecte legate de drept.

4. Pagini de știri sau evenimente actuale: Pagini care oferă informații despre evenimente naționale sau internaționale, politică și altele.

Deoarece aceste pagini pot avea un impact semnificativ asupra vieții și bunăstării utilizatorilor, Google pune un accent deosebit pe calitatea și credibilitatea acestora. Google indică că paginile YMYL trebuie să demonstreze un nivel înalt de expertiză, autoritate și încredere pentru a fi considerate de înaltă calitate și relevante pentru utilizatori.

Related posts