Scroll to top

Audit SEO

Ce este un audit SEO?

Un audit în orice domeniu presupune o examinare și o analiză profesională a tuturor elementelor necesare pentru a îmbunătăți serviciile oferite, iar un audit SEO nu este cu nimic diferit de aceasta. Auditul constă în evaluarea website-ului, a vizibilității sale și a oricăror factori care ar putea bloca procesul de îmbunătățire a pozițiilor cuvintelor cheie sau de generare de trafic organic.

De ce este important un audit SEO?

Dacă website-ul nu se indexează, nu atrage trafic organic sau pur și simplu nu a ajuns la performanțele pe care le doriți, atunci este necesar să determinați cauzele pentru a afla ce îl ține pe loc sau ce aspecte necesită mai multă atenție. Un audit SEO este indispensabil pentru a progresa.

Auditul SEO analizează aspecte precum heading-uri, marcaje canonical, reguli robots.txt, linking intern, profilul de link-uri extern sau viteza de încărcare. De asemenea, în cadrul unui audit se analizează cuvintele cheie care pot aduce trafic site-ului dumneavoastră și se mapează pe paginile existente pentru a identifica dacă sunt targetate eficient.

Practic, un audit vă indică rădăcina unor probleme care probabil nu erau atât de evidente, dar care pot face mari diferențe pentru performanțele unui website.

Related posts