Scroll to top
© 2019, Organic | Where creativity meets data

Te ajutam sa cuceresti
lumea digitala.

MISIUNE

Bine te-am gasit,

Suntem strategi cu suflet creativ. Visatori ca Jobs. Pragmatici ca Buffet.

Misiunea noastra este simpla: crestem traficul siteului tau prin SEO, content marketing si PR digital. Rezultatele muncii noastre se numesc “autoritate” si “influenta”.

Dar, in definitiv, ce ne trezeste dimineata e ca facem continut care ajuta oamenii, pur si simplu, sa ia decizii mai bune.

 

Obsesia nativa pentru comportamentul lor ne-a ajutat sa ne descoperim abordarea: punem la treaba, in egala masura, emisfera dreapta si emisfera stanga a creierului. Am numit acest proces propriu – “uniformizare organica”.

Dozele egale de creativitate si date duc la solutii exceptionale.

De aici, actionam cu deplina onestitate, atentie, integritate, responsabilitate.
Suntem selectivi.

 

Devenim mai buni – nu neaparat mai mari – facand doar ce stim foarte bine si lucrand doar cu branduri care ne impartasesc pasiunea pentru performanta.

Lucram mereu Mai bine si mereu Pentru oameni.

Alina Tudor – Founder

Services

ABORDARE ORGANICA

Cum lucram mai bine

Designul si continutul sunt apa de ploaie daca nu sunt conectate cu modul in care oamenii gandesc si se comporta.

Asa ca, inainte de a ne infige sa smulgem un “wow, ce tare!”, ne suflecam manecile si intelegem ce i-ar face pe aceeasi oameni sa spuna “wow”. Adica, prin date, insighturi si tehnologie, cream solutii pentru oameni.

Odata aliniate “de ce” – ul si “cum” – ul, dezvoltam, pe bune, un dialog. Pentru ca vorbim ca oamenii.

Nu scriem niciun cuvant, nu trasam niciun infografic, nu producem niciun video sau vreun studiu de caz, pana nu iti intelegem complet pozitionarea, vocea brandului si obiectivele de business.

Clients

EXPERTIZA

VERTICALE

Am facut continut pentru numeroase industrii, inclusiv cele care presupun un jargon de specialitate si greu de patruns, precum tehnologia sau sanatatea.

PAS CU PAS

Cucerim lumea digitala.

Gandim bine ce avem de facut. Generam un continut valoros. Il trimitem sa cucereasca lumea digitala. Ii urmarim cu atentie performanta.

Analizam bine cum a performat. Facem acel continut si mai valoros. Il retrimitem in lumea digitala. Ii urmarim din nou performanta pana cucerim lumea digitala pentru tine.

Creative digital performance marketing necesita acest tip de iteratie.

Are nevoie de datele, insighturile, creativitatea si expertiza care pun la lucru ambele emisfere cerebrale, in asa masura incat genereaza solutii exceptionale.

Si solutiile exceptionale sunt acel mai bine.